РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (9)Автореферати дисертацій (3)Наукова періодика України (29)Авторитетний файл імен осіб (1)
Пошуковий запит: (<.>A=Юкало В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Юкало В. Г. Утворення антигіпертензивних пептидів при протеолізі beta-казеїну. — 2000 // Фізіол. журн.
2.

Юкало В. Г. Морфофункціональні зміни у серці білих щурів з артеріальною гіпертензією, коригованою <$Ebold beta>-казеїновими олігопептидами. — 2002 // Фізіол. журн.
3.

Юкало В. Г. Фізіолого-біохімічні властивості протеолітично активних штамів лактококів. — 2004 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
4.

Юкало В. Г. Фагорезистентність та антагоністичні властивості протеолітично активних лактококів. — 2004 // Харч. пром-сть.
5.

Юкало В. Г. Розщеплення <$E bold beta>-казеїну ферментами протеїназо-позитивних штамів Lactococcus lactis. — 2005 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
6.

Юкало В. Г. Застосування іонообмінної хроматографії для виділення <$E bold beta>-казеїну з коров'ячого молока. — 2005 // Харч. пром-сть.
7.

Юкало В. Г. Електрофоретичний аналіз білків казеїнового комплексу. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
8.

Юкало В. Г. Характеристика міцел казеїну, виділених у системі вода - білки молока - кислий полісахарид. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
9.

Юкало В. Г. Білки казеїнового комплексу коров'ячого молока та продукти їх протеолізу за дії ферментів молочнокислих бактерій : Автореф. дис... д-ра біол. наук. — Л., 2007
10.

Юкало В. Я. Мовні стереотипи в комунікаціях лікаря : Автореф. дис... канд. філол. наук: 10.02.01. — К., 2003
11.

Юкало В. Г. Виділення суміші alphaS-казеїнів коров'ячого молока для отримання біоактивних пептидів. — 2010 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
12.

Юкало В. Г. Кількісне визначення фосфопротеїдів коров'ячого молока. — 2010 // Харч. пром-сть.
13.

Юкало В. Г. Протеоліз різних фракцій казеїну ферментними системами лактококів. — 2011 // Харч. пром-сть.
14.

Юкало В. Г. Протеолітична активність приклітинних і внутрішньоклітинних ферментів у лактококів. — 2011 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
15.

Цудзевич Б. О. Ксенобіотики: накопичення, детоксикація та виведення з живих організмів : монографія. — Т.: Вид-во ТНТУ ім. І. Пулюя, 2012
16.

Юкало А. В. Біоактивні пептиди протеїнів сироватки молока корів (Bos taurus) // Biotechnologia Acta. - 2013. - 6, № 5.
17.

Юкало А. В. Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів // Біотехнологія. - 2012. - 5, № 4.
18.

Юкало В. Г. Визначення інгібіторів ангіотензин-перетворювального ферменту у продуктах протеолізу <$E bold alpha sub roman s1>-казеїну // Укр. біохім. журн.. - 2002. - 74, № 4Б (Дод. 2).
19.

Юкало В. Г. Вплив продуктів протеолізу <$E bold {alpha sub roman s1}>-казеїну на активність ангіотензинперетворюючого ферменту // Укр. біохім. журн.. - 2001. - 73, № 5.
20.

Юкало В. Біологічно активні продукти протеолізу казеїнів // Вісн. Львів. ун-ту. Сер. біол.. - 2016. - Вип. 73.
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського